Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Παιχνίδια!

Blogοπαιχνιδια...
Είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά θα μείνω απ' έξω... Δεν είμαι καλή σε τέτοια παιχνίδια, αλλά δεν μπορώ να απορρίψω και την πρόταση του γλυκύτατου love and poison. Κατι πιο δυναμικό όσως να με τραβουσε. Τώρα θα μου πειτε τι εννοώ "δυναμικο", μαλιστα... Εννοώ κατι πιο ζωντανό, που θα μας βαλει σε σκεψεις, που θα ψαξουμε για να ακονισουμε το κεφαλι μας. Δεν το σνομπαρω, απλα ειμαι ενα στριμμενο και κακομαθημενο παιδακι(ακομα) που θελω να χαλαω τα παιχνιδια. Το δικο σας δεν θελω να το καταστρεψω, ετυχε να με πετυχετε σε ασχημη "φαση".
Θα πω όμως τους όρους του παιχνιδιού:

1. Πιάσε το βιβλίο που βρίσκεται πιο κοντά σε σένα.
2. Άνοιξε το βιβλίο στη σελίδα 123 (αν το βιβλίο διαθέτει λιγότερες από 123 σελίδες, άφησέ το και πήγαινε στο επόμενο κοντινότερο).
3. Βρες την πέμπτη περίοδο (=από τελεία σε τελεία, αν θυμάσαι) της σελίδας.
4. Ανάρτησε τις επόμενες τρεις περιόδους (δηλ. την έκτη, την έβδομη και την όγδοη).
5. Ζήτα από πέντε ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

Η προσκληση μου ειναι σε 5 ατομα, αλλα θελω να σας δωσω το ελευθερο και να επιλεξετε μονοι σας ποιοι θα ειστε αυτοι. Ξερω ξερω παλι σας το χαλαω! Συγγνωμη!
Γεια και χαρα σε ολους!

5 σχόλια:

faraona είπε...

Καλημερα!Συγγνωμη που δεν θα σου αφησω σχολιο κοριτσι μου αλλα πρεπει να σου πω κατι και γι αυτο!Μην ανοιγεις κανενα τετοιο μηνυμα ουτε το προφιλ ουτε τιποτε ποτε ,τωρα που το ανοιξες θα σ επισκεπτεται και σενα αυτος ο διαολος,Θα αγνοεις τελειως τετοιες εγγραφες οπου κι αν τις βλεπεις.Δηλαδη ενα ονομα κι απο κατω μια λεξη''δες''.καλη σου μερα

kanataki είπε...

χέστα τα μπλογκοπαίχνιδα λέμε!

Γκρινιάρης είπε...

Χα, όπως κι εγώ ένα πράγμα, μόνο που εγώ στο συγκεκριμένο έπαιξα γιατί ίσα ίσα δεν ήθελε κόπο. Κατα τ' άλλα μου τη δίνουν τα blogoπαίχνδια!

Καλημέρα! Και εύχομαι η κακή φάση να τελειώσει γρήγορα.

Love and Poison είπε...

γλυκύτατος? όπως λέμε γλυκύ βραστό? ;ΡΡΡΡΡ

περαστική θα είναι η άσχημη φάση... ξέρω εγώ! όλα τα ξέρω άλλωστε ;)

καλησπέρες...

amelie είπε...

faraona...ειναι πια αργα δηλαδηηηηη....αααα.!!!! η περιεργεια σκοτωσε τον blogger!!!!!!!!!!!!να σαι καλα παντως!

κανατακι: βρε αϊ απο εκει, θα κατσουμε και να σκασουμε μη σου πω ολα θα τα χε...ω, να τελειωνει αυτη η υποθεση... ειδα κατι βιντεακια σου που εχει στο Youtube απο την εκπομπη σου και ομολογω εισαι καληηηη!!! πολλλλλυυυυ καλλλληηηη!!!

γκρινιαρης: γκρρρρρρρ....εσενα υποθετω ολα θα σου τη δινουν...τετοιος "γκρινιαρης" που εισαι!! χεχεεχε!

love and poison: αυτη η φαση που περναω ειναι μια "φασουλα" η οποια ξεπεραστηκε κιολας... εγω περναω "φαση"΄απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου!!!
γεια και ΧΑΡΑ σε ολους!