Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Φαλακρό Δράμας


Σας εχω φωτογραφια!!!! Απο ένα πολυ ομορφο μερος στη Δραμα, στο χιονοδρομικό κεντρο του Φαλακρου! δεν συγκεντρωσα αρκετες πληροφοριες . Ωστοσο, θα σας ριξω μια μινι ενημερωση, για να βγω απο την υποχρεωση!(ασχετο!)
Λοιπόν, εχουμε και λεμε.... Απεχει απο την Αθηνα 716 χλμ., μην το ψαχνετε θελετε σιγουρα 3μερες διαμονης για να απολαυσετε την γαλανη που επικρατει και τα εξειρετικα τοπια! Απο Θεσσαλονικη απεχει μολις 210 χλμ. αλλα τι να το κανουν , αυτοι εχουν το Καϊμακτσαλάν! Όμως θα αυξηθουν οι εμπειριες των σκιερ, οι εικόνες των απλών τουριστων και οι γνωριμιες των κοινωνικών σκιερ και μη! Γύρω απο τη Δραμα και φυσικα στο Φαλακρο εχει πολλά αξιοθεατα που μπορειτε να επισκευθειτε και διαφορες δραστηριοτητες που αναλυτικοτερα θα βρειτε εδω. Όταν συλλεξω κι αλλες πληροφοριες θα εχετε την αμεση ενημερωση μου επι του θεματος... Αλλα δυστυχως προβλεπω να ειναι τον επομενο χειμωνα! Ετσι κι αλλιως με επιασε ηδη η ανοιξη... Ξεχασα να βαλω "μαρτη" στο χερι και "αρπαξα" απο τον ηλιο.... Καλό μήνα!!!
Γεια και ΧΑΡΑ σε ολους!!!

9 σχόλια:

Γκρινιάρης είπε...

Καλά, εγώ διαβάζω για το τι τέλειο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο είχατε στην Ελλάδα, κι εσύ πήρες τα βουνά και τα χιονοδρομικά; Τς τς τς! :)

Καλό μήνα!

amelie είπε...

ανοιξιατικο με λιγο χιονι χαχαχ!!! γεια!!!

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Γεια σου amelie. Ευχαριστώ για την επίσκεψη και με χαρά στην ανταποδίδω. Αν το όνομά σου έχει κάποια σχέση με την ομώνυμη ταινία, τότε σε συμπαθώ διπλά. Διαπίστωσα ότι διαλέξαμε το ίδιο περιβάλλον για το blog, μόνο που εσύ το έχεις πλουτίσει με διάφορα πράγματα που εγώ μάλλον ποτέ δε θα καταφέρω.

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Έχεις πάει ποτέ στο Πόζαρ Αριδαίας; Είναι φανταστικά, έχει θερμά νερά πισίνα για μπάνιο χειμώνα καλοκαιρι, φύση παραμυθένια, πάω συχνά , την επόμενη φορά θα σας βγάλω φωτογραφίες σας το υπόσχομαι!

zero είπε...

Ζηλευωωω

amelie είπε...

γιωργος χρηστινιδης: το μπλογκ σου δεν θυμαμαι πως το ειχα βρει αλλα με τραβηξε πολυ και ειναι πολυ ενδιαφερον... φυσικα και θα γινει "παμπλουτο" σιγα σιγα!!!
το ονομα μου εχει απολυτη σχεση με την ταινια, γτ ειναι απο τις αγαπημενες μου!!!
γεια και χαρα
αχτιδα: για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω ιδεα που ειναι αυτο το μερος, πρωτη φορα το ακουω... περιμενω φωτογραφιες απο τη μαγικη σου "φωλια"
zero: ζηλια ψωρα!!! χεχε!! ελπιζω να σε κανω να ταξιδευεις απο τις φωτογραφιες μου...! γεια και χαρα!

Regina είπε...

Αν και πόλη μου έχω να πάω στο Φαλακρό καμιά 6 χρόνια :Ρ
και το έχουν κάνει πολύ καλό τελευταία.

amelie είπε...

απο δραμα εισαι δηλ.? ωραιαα! δεν εχω μπει αλλα απ εξω ωραια φαινεται

Regina είπε...

Ναι, Δράμα. Ναι, από φύση πάει καλά ;Ρ